Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Program Optimizare Anti-Aging

Preveniți și reversați bolile legate de vârstă și disfuncționalitățile îmbătrânirii

Doriți să trăiți o viață mai sănătoasă?

Să preveniți afecțiunile viitoare?

Să vă simțiți mai tânăr și mai plin de viață?

Medicina anti-aging utilizează cele mai recente cercetări științifice, progresele în biotehnologie și medicina clinică preventivă pentru a opri și reversa afecțiunile asociate cu îmbătrânirea. Prin depistări preventive, depistarea timpurie a bolilor, intervenții prompte și o nutriție optimă, medicina anti-aging ajută la combaterea și reversarea bolilor și disfuncțiilor legate de vârstă.

Program Optimizare Anti-Aging

INFORMATII

Vârsta biologică nu este aceeași cu vârsta cronologică. La persoanele nesănătoase, vârsta biologică este adesea măsurată ca fiind mult mai mare decât vârsta lor reală. Pe de altă parte, persoanele sănătoase sunt adesea văzute ca fiind mult mai tinere decât sunt în realitate. Medicina anti-aging se concentrează pe oprirea și inversarea procesului de îmbătrânire biologică prin tratarea și prevenirea bolilor legate de vârstă la nivel molecular și celular.

În medicina tradițională, medicii încearcă să abordeze procesele de boală și să controleze simptomele acesteia. Un medic tradițional va prescrie medicamente pentru a ajuta la mascarea simptomelor individuale ale bolii. Deoarece medicamentele prescrise au efecte secundare nedorite, acestea tind să cauzeze probleme suplimentare în organismul pacientului. Aceste simptome secundare nu sunt rezultatul bolii de bază, ci mai degrabă efectul medicamentelor utilizate pentru a atenua simptomele inițiale. Pacientul primește mai multe medicamente și spirala descendentă a mascării bolii cu medicamente eliberate pe bază de rețetă continuă. Rolul medicilor este adesea redus la gestionarea medicamentelor și nu la sănătatea pacienților.

Medicina anti-aging se ocupă de cauzele fiziologice și biochimice reale ale bolilor și tulburărilor legate de vârstă. Medicina anti-aging se concentrează pe tratarea organismului la nivel microscopic, celular și biochimic. Specialistii anti-aging identifica și tratează cauza bolii, și nu doar prescriu medicamente pentru a masca simptomele bolii. Medicina anti-aging pune accentul pe necesitatea de a îmbunătăți sănătatea, de a optimiza performanța și de a crește calitatea vieții pacientului.

Pacienții se plâng adesea de oboseală, probleme de memorie, dureri de cap, probleme emoționale și de relaționare. Aceste simptome sunt frecvent estompate cu medicamente eliberate pe bază de rețetă, adevăratele cauze de bază nu sunt abordate în mod adecvat.

S-a constatat că absența sau dezechilibrul anumitor hormoni este adesea cauza principală a acestor simptome frecvente. Odată cu vârsta, organismul devine mai puțin eficient în producerea unor nivele adecvate de hormoni naturali care sunt esențiali pentru funcționarea tuturor organelor majore și a sistemelor vitale ale corpului. In plus, stilul de viață nesănătos, alimentația deficitară, stress-ul și toxinele cauzează stress molecular în interiorul corpului și duc la dezechilibre hormonale grave.

Atât bărbații, cât și femeile pot avea probleme hormonale unice. Femeile suferă frecvent de simptome premature de perimenopauză. Bărbații se confruntă cu andropauza, adesea asociată cu nivele scăzute de testosteron

La HERA MEDICAL INSTITUTE putem ajuta pacienții cu deficiențe hormonale să își recapete sănătatea și vitalitatea. Tratarea dezechilibrului hormonal de bază are un efect mult mai bun decât prescrierea unor medicamente separate pentru simptomele individuale. Femeile aflate la perimenopauză raportează o îmbunătățire extraordinară a stării lor de bine, reducerea depresiei, un somn mai bun, lipsa anxietății și controlul greutatii corporale.

Atât la bărbați, cât și la femei, tulburările se ameliorează, gândirea se îmbunătățește, iar relațiile personale se ameliorează. Pacienții raportează rezultate spectaculoase, o sănătate regăsită și o vitalitate reînnoită. Pofta de viață revine.

Terapia cu hormoni bioidentici utilizează hormoni identici la nivel molecular cu hormonii din corpul propriu. Nivelele hormonale sunt testate pe tot parcursul procesului pentru a determina echilibrul adecvat. Medicina anti-aging pune accentul pe restabilirea hormonilor la nivele normale, acceptabile, sănătoase, precum și pe revenirea organismului la o stare de sănătate bună.

Alături de echilibrul hormonal adecvat, echilibrul metabolic este crucial pentru sănătatea, bunăstarea și performanța optimă. Organismul trebuie să obțină și să absoarbă nutrienții potriviți pentru a funcționa corect și a rămâne sanatos. Deficiențele nutriționale și inflamația intestinală sunt adesea cauzele care stau la baza unor simptome grave și debilitante.

Chiar și persoanele asimptomatice pot suferi de nivele scăzute de aminoacizi, vitamine sau minerale. Aceste deficiențe nutriționale duc frecvent la dezvoltarea unor afecțiuni mai grave, adesea amenințătoare de viață. De exemplu, cercetările arată că majoritatea oamenilor suferă de deficiență de vitamina D. Vitamina D joacă un rol crucial în gândire, concentrare, memorie, comportament, imunitate, protectia de cancer si gestionarea durerii.

Utilizând cele mai recente teste nutriționale, la HERA MEDICAL INSTITUTE vă putem ajuta să vă determinați deficiențele nutriționale și să concepem un plan personalizat de suplimentare. Simplele ajustări ale dietei și suplimentelor pot face o diferență uriașă în îmbunătățirea sănătății și vitalității.

Abordarea personalizată a asistenței medicale este una dintre cele mai importante pietre de temelie ale medicinii anti-aging. Fiecare pacient este diferit din punct de vedere biochimic, fiziologic și psihologic. Un plan de tratament de succes trebuie să țină cont de biochimia unică a fiecărui pacient în parte.

La HERA MEDICAL INSTITUTE ne concentram pe conceperea unor programe de tratament personalizate pe baza unor teste specializate, a unor evaluări individuale ale riscurilor și ale istoricului medical. Terapiile personalizate ne permit sa va ajutam să atingeti și să mențineti nivele optime de performanță: sexuală, fizică și mentală.

În medicina anti-aging, prevenirea bolilor viitoare este la fel de importantă ca și tratarea unei boli existente. Cel mai bun mod de a trata orice afecțiune medicală este de a o preveni în primul rând. Screening-ul activ, diagnosticarea timpurie, cele mai recente teste de laborator, tehnologiile moderne de imagistică medicală și intervenția promptă sunt fundamentale pentru a-i ajuta pe pacienți să evite bolile grave care le pun viața în pericol.

La HERA MEDICAL INSTITUTE vă putem ajuta să identificam factorii de risc importanți și să concepem un tratament personalizat pentru a evita să vă îmbolnăviți. Prin optimizarea sănătății, îmbunătățirea alimentației și efectuarea unor ajustări pozitive ale stilului de viață, puteți reduce la minim riscurile de boli majore: boli de inimă, hipertensiune arterială, diabet, cancer, accident vascular cerebral, boala Alzheimer si alte boli neuro-degenerative.

Medicina anti-aging se concentrează pe optimizarea sănătății, menținerea stării de bine, reducerea factorilor de risc cunoscuți, prevenirea bolilor, testarea preventivă, oprirea și reversarea bolilor legate de vârstă.

Medicina anti-aging pune accentul pe o abordare integrativă și holistică pentru tratarea corpului și a minții.

La HERA MEDICAL INSTITUTE ne concentrăm pe optimizarea sănătății și adesea combinăm o varietate de metode pentru a optimiza sănătatea pacienților:

 • Modificarea stilului de viață
 • Consiliere pentru fitness și exerciții fizice
 • Sprijin pentru pierderea în greutate
 • Planificare nutrițională
 • Detoxifiere
 • Suplimentare cu vitamine
 • Suplimentare nutrițională
 • Medicină regenerativă
 • Terapie hormonală
 • Hormoni bioidentici pentru femei si bărbați
 • Optimizare a bunăstării
 • Regenerarea corpului și a minții
 • Proceduri estetice
 • Tratarea tulburărilor de somn
 • Gestionarea stress-ului
 • Echilibru spiritual