Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dermapen 4

Tratamentul Dermapen Microneedling este un tratament nechirurgical care rejuveneaza pielea si imbunatateste tonusul si textura.

Tehnologie microneedling de top pentru tratamentul pielii, cu rezultate vizibile exceptionale.

Protocoale standardizate validate clinic – solutii sinergice personalizate pentru fiecare tip de ten, prin combinarea procedurilor cu produse specifice dermaceutice.

Dermapen Microneedling reprezinta o alternativa exceptionala la fillere, intrucat produce rezultate naturale pe termen lung.

Mecanismul de actiune al Dermapen consta in producerea de microtraumatisme la nivelul pielii, care declanseaza reactia de vindecare/cicatrizare, naturala, din partea organismului. Sunt stimulate astfel productia de colagen nou, reinnoirea celulara, ceea ce confera pielii un aspect mai ferm, mai intinerit. Recuperarea dupa procedura este minima, eficacitatea procedurii este dovedita stiintific, iar eficienta rezultatelor exceptionale ofera acestei proceduri un real avantaj fata de tratamente alternative. Cu tratamentele Dermapen Microneedling, pacientii se pot bucura de o piele ferma, neteda si intinerita, ani de zile.

Dermapen 4

INDICATII

EFECTE

BENEFICII

Dispozitivul Dermapen 4 cuprinde un cartuș de unică folosință cu 16 microace care pătrund în piele pentru a stimula regenerarea celulară și producția de colagen. Dispozitivul Dermapen 4 poate rula cu ușurință pe contururile și trăsăturile delicate, cum ar fi ochii, nasul și gura, precum și alte părți ale corpului.

Dermapen 4