Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Reabilitare dupa Nastere

Acest complex de tratamente adreseaza intr-o singura zi toate modificarile fizice aparute in zona intima in urma sarcinii si nasterii.

Tratamentele Mommy Makeover corecteaza personalizat urmatoarele modificari:

Reabilitare dupa Nastere
Reabilitare dupa Nastere

Tratamentele Mommy Makeover pot fi efectuate la orice varsta, daca starea de sanatate generala este buna.

Dr. Hera a efectuat pregatire avansata de specialitate chirurgicala si nechirurgicala in domeniul ginecologiei functionale, estetice si cosmetice, avand o experienta ca medic primar ginecolog, de peste 20 ani. Tratamentele Mommy Makover sunt realizate la cele mai inalte standarde si cu rezultate excelente pe temen lung.

Datorita experientei avansate, tratamentele noastre ofera beneficii exclusive, printre care:

Planul de tratament este complex si individualizat fiecarei femei.

Aveti avantajul ca sunteti tratata de un chirurg femeie, iar personalul clinicii este format din femei. Intelegem deci cat de solicitante pot fi viata profesionala si cea personala precum si presiunea pe care societatea o exercita asupra noastra a tuturor. La HERA MEDICAL INSTITUTE, femeile pot avea parte de o transformare care sa le schimbe viata, sa devina cea mai buna versiune a lor, fericite, increzatoare in sine si in intimitatea lor.

Procedurile semnatura ale Dr. Hera sunt:

Toate aceste proceduri si tratamente pot fi efectuate intr-o singura zi.

Costul tratamentelor MOMMY MAKEOVER ofera un model “cost all-inclusive”, reprezentat de un preţ care insumeaza toate procedurile si tratamentele din planul personalizat. Aceste costuri includ: onorariul medicului, anestezia, costurile locatiei [daca tratamentul este efectuat in spital]. In momentul stabilirii planului de tratament, se va prezenta in scris si costul procedurii, care va fi discutat in detaliu, in cadrul consultatiei. Costul procedurilor se bazeaza pe complexitatea acestora si timpul implicat.

Reabilitare dupa Nastere