Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Alma Pixel CO2

La HERA MEDICAL INSTITUTE lucram cu laser ALMA PIXEL CO2.

Acesta are multiple functii, putand efectua proceduri de tip

Laser-ul ALMA PIXEL CO2 reprezinta o tehnologie avansata cu versatilitate maxima pentru proceduri dermatologice, estetice si ginecologice.
Laser-ul CO2 (dioxid de carbon) este cunoscut pentru rezultatele sale ultimative anti-aging in urmatoarele tratamente:

GINECOLOGIE: laxitatea pielii, laxitate vaginala, incontinenta urinara, disfunctii sexuale, sindrom genito-urinar de menopauza, condiloame genitale, cicatrici, imperfectiuni ale pielii, negi, tumori benigne
ESTETICA MEDICALA: imperfectiuni ale pielii, riduri, fotoimbatranire, ten neuniform, laxitate a pielii, cicatrice, negi, tumori benigne

Alma Pixel CO2
Alma Pixel CO2

Laser-ul ALMA PIXEL CO2 este un laser puternic cu efecte ablative si termice, care se preteaza pentru o gama larga de proceduri inalt personalizate, inovative si de o precizie inegalabila.

Laser-ul Alma Pixel CO2 permite o mare flexibilitate a procedurilor: ablatie atraumatica, vaporizare, excizie, incizie, coagulare. Echipamentul permite un control total al tratamentului, prin setarea personalizata a parametrilor, astfel se poate controla perfect adancimea ablatiei si temperatura. Aceasta versatilitate maximizeaza precizia si rezultatele tratamentului, minimizand totodata distructia tisulara.

Beneficiile laser-ului Alma Pixel CO2

Tratamente

Pixel CO2 ofera solutii complete, minim-invazive, pentru:

Mecanism de actiune

Spre deosebire de laserele ablative traditionale, care indeparteaza intreg stratul superficial al pielii, Alma Pixel CO2 actioneaza printr-o metoda fractionata care creaza in piele perforatii de marimea unui pixel, lasand intact restul tesutului. Conservarea de piele nedistrusa intre perforatii permite o un proces de vindecare mai rapida, in timp ce procesele reparatorii stimuleaza reepitelizarea accelerata, productia de colagen nou si regenerarea tisulara.

Tratamentul fractionat controleaza si reduce semnificativ riscul de efecte secundare adverse, cum ar fi hipopigmentare tardiva, formarea de cicatrici, hiperpigmentare post-inflamatorie, infectie, eritem persistent.

Pacientii beneficiaza de un timp de recuperare mult mai scurt si un confort mai mare comparativ cu restructurarea laser clasica.

Alma Pixel CO2