Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Profhilo

PROFHILO este un dispozitiv medical pe baza de acid hialuronic, destinat bio-remodelarii si redarii fermitatii pielii, precum si estomparii ridurilor fine si profunde.

Profhilo reprezinta la ora actuala un tratament de top in estetica. Este un acid hialuronic stabil utilizat in tratamentul pielii laxe.

PROFHILO este un preparat inovator pentru fermitatea pielii, care permite remodelarea dinamică în mai multe etape, a feței, gâtului și corpului. Prophilo este un nou aliat anti-îmbătrânire care hrănește celulele dermului și le crește elasticitatea, totodata are un efect de lifting de lungă durată.

De 8 ori mai mult acid hialuronic decât un biorevitalizant standard!

Prohfilo

Zone de tratament Profhilo®

Profhilo nu este conceput ca un filler. Prin urmare, nu este la fel de eficient pentru a adăuga volum zonei tratate. În schimb, formula Prophilo îmbunătățește tonusul, textura și elasticitatea. Rezultatul este un ten mai sănătos, cu aspect mai tânăr.

Îmbunătățește dramatic calitatea țesuturilor, chiar și în zonele dificile și completează alte tratamente estetice și proceduri de umplere dermică. Efectul său poate dura de la 6 până la 9 luni.

Tratamentul cu Profhilo

Profhilo poate fi folosit oriunde pielea trebuie intinerita, dar cel mai tipic:

Cu doar 5 injecții pe fiecare parte a feței, se injectează cele mai receptive puncta bio-estetice.

Este un tratament antirid care poate da timpul înapoi și poate reda frumusețea naturală.

Sunt recomandate două tratamente la interval de 4-6 săptămâni. Spre deosebire de multe alte fillere și injecții, Profhilo este sigur pentru aplicații pe intreg corpul.

Beneficiile Profhilo funcționează bine pentru toate zonele de tratament: fața, gâtul, decolteul, brațele, axilele, dosul mainilor, abdomenul și genunchii. În comparație cu alte metode de injectare, există un risc mult mai mic de vânătăi, roșeață și inflamație la locul injectării datorita tehnologiei inovatoare BAP Profhilo.

Rezultate

Materialul injectat in numai cateva puncte se distribuie subcutanat pe o zonă largă, ca o retea, și produce imediat un aspect improspatat. După un timp PROFHILO® stimulează formarea intensivă de colagen.

Datorită procesului special de fabricație, PROFHILO® rămâne în țesut de 30 de ori mai mult decât acidul hialuronic nereticulat (prezent în produsele de mezoterapie), unde actioneaza prin efect de hidratare și stimulare a productiei de colagen. PROFHILO® conține 64 mg de acid hialuronic la 2 ml de produs, făcându-l unul dintre cele mai concentrate produse de acid hialuronic de pe piața.

PROFHILO® se injectează cu ace foarte fine in doar 5 puncte de injectare pe fiecare jumătate de față. Datorită fluidității sale speciale, PROFHILO® se distribuie în țesut. Imediat după aplicare, puteți reveni la rutina zilnică.

Un ciclu de tratament constă în cel puțin 2 aplicații la interval de 4-6 săptămâni. Se recomandă un tratament de intretinere după 4-6 luni.

Prohfilo
Prohfilo

Profhilo® este biocompatibil

Profhilo este un acid hialuronic nechirurgical (se găsește în mod natural în corpul nostru). Nu este nici filler dermic si nici mezoterapie.

PROFHILO® este un acid hialuronic de înaltă puritate, care are un efect puternic de atragere a apei care hidratează pielea din interior, stimulează producția de acid hialuronic a organismului și promovează formarea de elastină și colagen.

PROFHILO® ESTE SIGUR

Absența aditivilor asigură cea mai bună tolerabilitate posibilă și minimizează riscul de efecte secundare.

PROFHILO® poate fi combinat cu toate fillerele obișnuite, cu PRP, cu laser și cu botox.

Tratamentul PROFHILO® este rapid si usor.Nu se observa ca a fost injectate faţa.

PROFHILO® poate fi aplicat și pe alte zone ale corpului, cum ar fi decolteul, gâtul și dosul mâinilor. Acolo unde pielea este ridata și uscată, PROFHILO® aduce hidratare și astfel o nouă prospețime țesuturilor.

Profhilo este destinat remodelării țesuturilor și eliminării atoniei pielii feței, gâtului, decolteului, părții interioare a umerilor și a mâinilor.

Indicatii

Prin acțiunea sa corectivă/de umplere a denivelarilor naturale și induse ale pielii, PROFHILO® este indicat in urmatoarele situatii:

Proprietățile vâscoelastice și hidratante ale acidului hialuronic, combinate cu menținerea unei concentrații adecvate de acid hialuronic în țesuturi, rehidratează pielea și crează condiții optime pentru prevenirea și contracararea îmbătrânirii pielii, promovând în același timp remodelarea țesuturilor și, în consecință Profhilo are efect corector asupra leziunilor cauzate de fotoîmbătrânirea și îmbătrânirea pielii, precum și asupra oricărui tip de cicatrici.

PROFHILO® este indicat pentru tratamente de redefinire a contururilor faciale si corporale si pentru modelarea zonelor laxe. Cu toate acestea, este indicat în special pentru tratamentul zonei de pe și sub pomeți, brațe, abdomen și alte zone afectate de pielea lăsată.

Prohfilo

PROFHILO este un tratament rapid, eficient, minim invaziv și nu prezintă aceleași riscuri ca și alte proceduri.

Prin tratamentul Profhilo se obtine o piele sănătoasă, mai fină, cu aspect mai proaspăt și un aspect radiant pe termen lung.

INTREBARI FRECVENTE

Profhilo este un tratament de bio-remodelare care stimuleaza elasticitatea naturala și productia de colagen din piele.

În timp ce fillerele sunt ideale dacă doriți doar ajustări minore și îmbunătățiri ale anumitor zone ale feței, Profhilo reprezinta cosmetica facială pe care ar trebui să o alegeți dacă doriți îmbunătățiri mai cuprinzătoare ale feței.

Profilo se încadrează în categoria „injecțiilor”, dar este foarte diferit de și nu înlocuiește fillerele hialuronice sau Botox-ul.

Acest tratament nu poate compensa pierderea volumului facial sau relaxa mușchii. Îmbunătățirea calității pielii oferă un aspect extrem de natural.

Este un prim pas excelent în anti-îmbătrânire.

Prophilo este fabricat din cea mai pură formă de acid hialuronic (HA), care este injectat strategic în straturile superioare ale pielii folosind un ac foarte mic. Se răspândește fără efort în toată pielea, unde are un efect „restaurator” asupra țesuturilor, hidratându-le în profunzime și inițiind procesul lor de remodelare biologică. Spre deosebire de fillerele dermice, care sunt folosite pentru a crește volumul, Profhilo este folosit pentru a îmbunătăți calitatea pielii.

Produsul rămâne in piele aproximativ 28 de zile, timp în care stimulează producția de colagen și elastină prin eliberarea lentă a acidului hialuronic. Prin urmare, după 4 săptămâni rezultatele devin mai vizibile și după 8 săptămâni vei observa că pielea arată tânără, hidratată și strălucitoare.

Profhilo declanșează o reacție tisulară cunoscută sub numele de „biomodelare” care netezește, fermizeaza și oferă pielii o strălucire interioară. Pe scurt, Profhilo remodelează pielea lăsată și luptă împotriva imperfecțiunilor.

Nu este un înlocuitor pentru fillere și Botox, și poate fi utilizat în combinație cu aceste alte tratamente sau ca tratament de sine stătător.

Profhilo acționează asupra calității pielii și nu asupra mișcărilor musculare care provoacă ridurile sau asupra pierderii de volum.

PROFHILO ajută la repararea și întinerirea pielii, fermizeaza și oferă feței un aspect definit, elimină ridurile fine, liniile de expresie și ridurile profunde și netezește pielea.

Oricine prezintă semne de îmbătrânire poate apela la un tratament Profhilo. Grupa de vârstă preferată pentru PROFHILO este între 40 și 50 de ani. Dar persoanele din afara grupei de vârstă de mai sus pot folosi PROFHILO și ca tratament preventiv pentru a-și menține pielea ferma și sanatoasa.

Acest produs este sigur și nu provoacă alergii.

Profhilo are mare succes in corectarea gatului si decolteului, precum si a suprafetelor interioare ale antebratelor si mainilor.

După injectarea Profhilo, există doar o ușoară roșeață, care dispare după câteva ore. Datorită particularităților compozitiei sale, produsul are o vâscozitate scăzută. Fluiditatea

Profhilo permite produsului să treacă prin cel mai subțire ac (fără reziduuri pe piele) și să se distribuie aproape imediat în țesutul subcutanat.

Mai presus de toate, acest lucru asigură o procedură scurtă (în general nu mai mult de 15-30 de minute) și nedureroasa (nu este necesară anestezie). În plus, după injectarea medicamentului in piele, papulele create se absorb rapid (aproximativ o oră și jumătate). În principiu, procedura poate fi efectuată chiar și în pauza de masă.

Datorită tehnicii inovatoare de injectare utilizată într-un tratament Profhilo, sunt necesare doar 5 mici injecții pe fiecare parte a feței, făcând tratamentul relativ rapid și convenabil.

Deoarece Profhilo se injectează direct sub piele cu ace foarte fine în puncte prestabilite, este relativ nedureros; este posibil să simțiți o scurtă senzație de usturime sau de zgâriere, dar aceasta nu durează mult.

Pacienții pot opta pentru un analgezic topic sau un anestezic înainte de tratamentul cu Profhilo®, dar acest lucru nu este, în general, necesar. Procedura este foarte rapidă și durează aproximativ 10 minute.

Imediat după procedură, se vor observa mici umflături la locul injectării. Acestea sunt de obicei foarte ușor de acoperit și pot dura până la 24 de ore pentru a se dizolva.

Contraindicațiile includ pacienții cu tulburări de sângerare, persoane imunodeprimate, femei însărcinate și persoane cu așteptări nerealiste. Rezervă-ți o consultație personală pentru a găsi cel mai bun tratament pentru tine.

Rezultatele Profhilo® pot dura între 6 și 12 luni, în funcție de răspunsul individual și de modul în care produsul este metabolizat.

Se recomandă un tratament de întreținere o dată la 3 luni. Acest lucru vă va menține pielea într-o stare excepțională.

Nu atingeți pielea. In seara tratamentului, evitați produsele dure de îngrijire a pielii, cum ar fi retinol și AHA. Nu sunt recomandate exerciții intense, sauna, expunere la soare, timp de 48 de ore.

Femeile însărcinate sau care alăptează și orice persoană care are o infecție la locul injectării. De asemenea, oricine a avut deja o reacție alergică la un produs, ceea ce este foarte, foarte rar. Este important să discutați cu noi în detaliu istoricul dumneavoastră medical, astfel încât să putem evalua dacă tratamentul este potrivit pentru dumneavoastră sau nu.

Colagenul și elastina sunt menționate frecvent în această prezentare, dar și în legătură cu sănătatea pielii.

Colagenul este proteina care constituie cel mai mare procent din piele, aproximativ 75-80%. Colagenul joacă un rol crucial în întărirea pielii și poate contribui efectiv la elasticitate și hidratare.

Elastina este o altă proteină importantă care, după cum sugerează și numele, este incredibil de elastică și se găsește în țesutul conjunctiv. Ajută pielea să revină la forma și poziția inițială atunci când este ciupită și înțepată. Când elastina scade, elasticitatea scade și apar ridurile.

După tratament, puteți reveni la stilul de viață obișnuit. Cu toate acestea, razele UV accelerează descompunerea acidului hialuronic și inhibă sinteza propriului colagen. Prin urmare, dacă doriți să păstrați efectul cât mai mult timp posibil, ar trebui să vă protejați pielea de lumina soarelui.

Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a optimiza rezultatele tratamentului cu Profhilo:

– Evitati alcoolul cu o zi inainte de tratament.
– Evitați să administrati aspirină, ibuprofen sau alte medicamente antiinflamatoare cu o săptămână înainte de tratament.
– Dacă aveti herpes sau alte erupții cutanate, vă rugăm să sunați la clinică pentru a vedea dacă mai puteti păstra programarea.
– După tratament, urmați cu atenție instrucțiunile de îngrijire ulterioară pe care le primiti in clinica și nu aplicați nimic altceva pe zona tratată decât dacă s-a discutat anterior.

Efectele secundare frecvente ale Profhilo includ vânătăi ușoare și umflături. Riscurile sunt aceleași ca și în cazul altor fillere și pot include reacții alergice sau infecții, deși acestea sunt extrem de rare.

Profhilo este ideal pentru combinarea cu fillere tradiționale care conțin acid hialuronic stabilizat, pentru o corecție mai precisă și subtilă a volumului.

Da, Profhilo merită, dar trebuie să aflați dacă este cea mai bună opțiune de tratament pentru obiectivele dumneavoastră specifice faciale și corporale. Profhilo este potrivit pentru orice tip de ten si va imbunatati estetica oricarei feţe. Pentru corectii semnificative ale pielii lăsate sau ridurilor profunde, cel mai bine este să combinați Profhilo cu un alt tratament [filler, fire].