Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Emsella

Unitatea BTL EMSELLA este destinată să asigure o stimulare electromagnetică complet neinvazivă a musculaturii pelviene în scopul reabilitării mușchilor pelvieni slabi și restabilirea controlului neuromuscular pentru tratamentul incontinenței urinare la femei.

Indicatiile fotoliului EMSELLA sunt:

Emsella
Emsella

Impreuna vom determina nevoile dvs. specifice privind tratamentul. In principiu se recomandă un număr de 6 tratamente. Durata unui tratament este în general de 30 de minute pe ședință, iar ședințele se realizează la un interval de cel puțin 2 zile, în funcție de nevoile dvs.. Pentru un tratament cât mai eficient, este important să urmați o serie completă de ședințe. Este posibil să aveți nevoie de tratamente suplimentare în funcție de gravitatea stării dumneavoastră. În general, rezultatele vor continua să se îmbunătățească în următoarele săptămâni. Tratamentul de mentinere consta dintr-o sedinta pe luna.

Nu există durere asociată tratamentului dvs. și nu este nevoie de anestezie. Veți simți o creștere treptată a senzației de furnicături și contracții musculare. Aceste senzații din zona pelviană sunt normale. Pe durata tratamentului rămâneți complet îmbrăcată.

În ziua tratamentului, vă recomandăm să purtați haine confortabile care să permită flexibilitatea pentru poziționarea corectă și confortul sporit în timpul tratamentului.

Contraindicatii

Riscuri

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta și nu poate fi preconizat un rezultat exact. In general, tratamentele cu fotoliul EMSELLA se asociaza cu alte proceduri, cum ar fi laser si|sau PRP