Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PRP

Tratamentul PRP presupune recoltarea, pregatirea si injectarea de plasma proprie.

Injectarea de plasma in regiunea genitala reprezinta un tratament nou, ultramodern, menit sa refaca tonusul si consistenta vaginului si labiilor, sa repulpeze si sa refermizeze aceste tesuturi. Tratamentul utilizeaza propria plasma sangvina, care este injectata in tesuturile vaginale si vulvare.

Orice femeie prezinta la un moment al vietii modificari genitale cauzate de nasteri, de instalarea menopauzei sau pur si simplu de procesul de imbatranire. Injectarea plasmei proprii are rolul de a trata anumite probleme de patologie genitala precum si de a restabili o functie sexuala normala.

Mecanismul acestei terapii estetice si functionale genitale este acela de a activa celulele stem vaginale. Tratamentul reface tonusul, consistenta si aspectul mucoasei vaginale si imbunatateste textura si calitatea pielii din jurul vaginului si de la nivelul labiilor, aceasta devenind intinerita si neteda.

PRP
PRP

Terapia de rejuvenare genitala cu plasma se bazeaza pe stiinta plasmei bogate in plachete sangvine [Platelet Rich Plasma, PRP]. PRP este o portie concentrata de sange care contine o cantitate mare de plachete sangvine [1 miliard de celule pe mililitru]. Acestea contin factori de crestere care stimuleaza procesele de regenerare si reparare a tesuturilor precum si productia locala de colagen. Rezultatul vizibil este ameliorarea texturii si elasticitatii zonei tratate. Aceasta este asa zisa Terapie Vampir sau Plasma Lift.

La nivel vulvo-vaginal, tehnica PRP va imbunatati vascularizatia locala si consecutiv hidratarea vaginala, diminuand problemele care pot aparea dupa nasteri, in menopauza sau datorita procesului de imbatranire, cum ar fi reducerea troficitatii, uscaciunea vaginala, durerile la contact sexual etc.

Tehnica PRP se adreseaza tuturor pacientelor care doresc hidratarea, revitalizarea si rejuvenarea neinvaziva a sferei intime, indiferent de varsta. Ea se poate efectua de asemeni in completarea altor tratamente estetice sau medicale.

Exista si indicatii medicale ale injectarii de plasma in regiunea genitala, atat la femei, cat si la barbati, cele mai frecvente fiind

Tratamentul cu plasma proprie in sfera genitala are un exceptional potential de regenerare functionala si sexuala, atat la femei cat si la barbati.

Rezultatele terapiei PRP

Procedura

Sedinta de PRP debuteaza printr-o recoltare clasica de sange – 10-40 ml. Acesta va fi prelucrat, apoi se separa serul bogat in factori de crestere si regenerare, iar acesta va fi injectat in zona genitala cu ajutorul unor microace, dupa aplicarea de anestezie locala. Procedura dureaza aproximativ 60 minute. Injectarea propriuzisa dureaza 10-30 minute si este complet nedureroasa.

Avand in vedere ca este vorba de un tratament autolog, adica provenit din propriul corp, nu exista reactii alergice, noduli, granuloame sau fenomene de rejet. Se pot observa usoara roseata, edem sau mancarime locala, timp de 2-3 zile dupa tratament.

Nu este necesara o perioada de recuperare dupa aceasta procedura. Activitatea curenta poate fi reluata imediat.

Chiar dupa prima sedinta de tratament, tesuturile incep sa se regenereze si rehidrateze, iar lubrefierea naturala este vzibil imbunatatita. Primele efecte resimtite sunt la contactul sexual, care este mai tonic, orgasmele sunt mai facile, apar sau se accentueaza orgasmele vaginale, datorita cresterii fluxului sangvin si rejuvenarii tesuturilor din zona.

Efectul tratamentului dureaza aproximativ 12 luni, dar procedura poate fi efectuata si mai des, iar efectele sunt cumulative. Pentru un efect cumulativ maxim, recomand efectuarea procedurii la un interval de 6-12 luni.

PRP