O-Shot

Situat la 2-4 cm de orificiul vaginal, inapoia simfizei pubiene, punctul G (G spot) corespunde unei zone de marime diferita de la o femeie la alta, formata dintr-o mucoasa granulara diferita de restul mucoasei vaginale. Este vorba de o convexitate a peretelui anterior vaginal, conectata cu aparatul genital erectil exterior, si care in urma stimularii provoaca un orgasm intens. Uneori, aceasta convexitate nu exista sau dispare – dupa interventii chirurgicale, dupa nasteri, dupa radioterapie, in menopauza, dupa o cura de slabire drastica etc.

O-SHOT sau AMPLIFICAREA PUNCTULUI G, este un tratament simplu, nechirurgical, care are cateva indicatii precise

O-Shot
O-Shot

Amplificarea punctului G este o metoda revolutionara bazata pe augmentarea de patru ori a zonei G. Procedura recreaza convexitatea la nivelul mucoasei peretelui anterior vaginal, permitand o stimulare mai buna, restabilirea sau ameliorarea placerii sexuale si resimtirea orgasmelor vaginale.

Procedura este realizata prin injectarea de PRP [plasma proprie bogata in trombocite] . In urma injectarii se produce o hipervascularizatie in zona, cresterea sensibilitatii punctului G si in consecinta cresterea intensitatii, duratei si frecventei orgasmelor vaginale.

Amplificarea punctului G conduce la senzatie sexuala si satisfactie sexuala marite.

Efectul este resimtit imediat dupa injectare si dureaza circa 6 luni, variabil de la o femeie la alta.

PROCEDURA

  • infectii urinare necomplicate
  • retentie urinara
  • iritatie uretrala
  • leziuni ale zonei de injectare: sangerare, infectie, abces, ulceratie, cicatrice, nodul

Procedura O-Shot poate fi combinata cu alte tehnici de rejuvenare, cum ar fi laser sau mezoterapie, pentru a tonifia si restul vaginului totodata si a reduce eventualele pierderi de urina.

Procedura O-Shot nu este recomandata femeilor care nu au avut niciodata orgasm vaginal.

Procedura O-Shot este neinvaziva si nedureroasa si se efectueaza in cabinet sub anestezie locala. Injectarea propriu-zisa dureaza 30 secunde, iar intreaga vizita la cabinet dureaza de regula 30 minute.

Pentru a putea administra tratamentul, se utilizeaza un specul vaginal special pentru efectuarea de masuratori si, dupa aplicarea anesteziei locale, se injecteaza o cantitate specifica de PRP, direct in punctul G. Injectia augmenteaza (mareste) si regenereaza zona G. Dimensiunea finala a zonei G dupa injectare va fi de aproximativ 6 mm diametru si 6 mm inaltime (proeminenta in vagin)

Vino putin mai devreme decat ora programarii, pentru a putea completa consimtamantul informat. Vei fi intrebata ce rezultate astepti de la acest tratament si daca ai anumite alergii sau afectiuni. Este necesar sa prezinti un buletin de analiza recent [nu mai vechi de 6 luni] – test Papanicolaou si examen secretie vaginala.

In cadrul consultatiei, medicul te va informa despre punctul G si cum sa il localizezi. Ti se vor prezenta verbal riscurile si complicatiile procedurii si vei semna consimtamantul informat. Apoi vei merge singura in cabinet si vei efectua o autoexaminare conform instructiunilor medicului, in urma careia vei localiza punctul G. Dupa aceea va incepe procedura.

Vei fi pozitionata pe masa ginecologica, la fel ca la un consult, iar medicul va localiza punctul G in consens cu tine. Dupa efectuarea masuratorilor necesare, se va plasa speculul vaginal si se va injecta anestezicul local in aria punctului G. Apoi imediat va fi injectat PRP. La final se va introduce un tampon vaginal, pe care il vei extrage dupa 4 ore. Intreaga procedura dureaza aproximativ 10 minute.

Nu este necesara o perioada de recuperare. Poti pleca imediat de la cabinet. Cel mai frecvent efect advers dupa injectare este sangerarea usoara de la locul injectiei.

Dupa injectare, este recomandata:

  • evitarea frecventarii locurilor publice umede (piscina, jacuzzi, sauna etc), 10 zile dupa procedura
  • evitarea contactului sexual, 5 zile dupa procedura
  • evitarea activitatilor care pot crea presiune asupra zonei genitale (bicicleta, calarie etc), 10 zile dupa procedura

Rezultate

Dupa 4 ore de la procedura se poate relua activitatea sexuala normala.

Majoritatea femeilor resimt efectele procedurii la 1-3 saptamani dupa injectare (excitare imbunatatita, intensitate mai mare a orgasmelor). Daca nu se observa o imbunatatire a activitatii sexuale, injectarea se poate repeta la 4-6 saptamani de la prima injectare.

Efectul procedurii dureaza circa 6 luni, dupa care injectarea se poate repeta. Nu se descrie nici un risc al procedurii.

O-Shot