Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

G-Shot

Situat la 2-4 cm de orificiul vaginal, înapoia simfizei pubiene, punctul G (G spot) corespunde unei zone de mărime diferită de la o femeie la altă, formată dintr-o mucoasa granulara diferită de restul mucoasei vaginale. Este vorba de o convexitate a peretelui anterior vaginal, conectată cu aparatul genital erectil exterior, și care în urmă stimulării provoacă un orgasm intens. Uneori, această convexitate nu există sau dispare – după intervenții chirurgicale, după nașteri, după radioterapie, în menopauza, după o cură de slăbire drastică etc.

G-SHOT sau AMPLIFICAREA PUNCTULUI G, este un tratament simplu, nechirurgical, care are câteva indicații precise

 • lărgirea vaginului cu pierderea orgasmului
 • uscăciunea vaginală
 • durerea la contact sexual
G-Shot
G-Shot

Amplificarea punctului G este o metodă revoluționară bazată pe augmentarea de patru ori a zonei G. Procedura recrează convexitatea la nivelul mucoasei peretelui anterior vaginal, permițând o stimulare mai bună, restabilirea sau ameliorarea plăcerii sexuale și resimțirea orgasmelor vaginale.

Procedura este realizată prin injectarea de acid hialuronic cu greutate moleculară mare sau colagen, special dezvoltate și procesate și care nu necesită testare cutanata. În urmă injectării se produce o hipervascularizatie în zona, creșterea sensibilității punctului G și în consecință creșterea intensității, duratei și frecvenței orgasmelor feminine.

Amplificarea punctului G conduce la senzație sexuală și satisfacție sexuală mărite.

Efectul este resimțit imediat după injectare și durează 1-3 ani, variabil de la o femeie la altă.

Riscurile procedurii sunt extrem de rare, ele cuprind:

 • infecții urinare necomplicate
 • retenție urinară
 • iritatie uretrala
 • leziuni ale zonei de injectare: sângerare, infecție, abces,
 • ulcerație, cicatrice, nodul

Procedura G-Shot poate fi combinată cu alte tehnici de rejuvenare, cum ar fi PRP sau radiofrecvență, pentru a tonifia și restul vaginului totodată și a reduce eventualele pierderi de urină.

Procedura G-Shot nu este recomandată femeilor care nu au avut niciodată orgasm vaginal.

G-Shot

PROCEDURA

Procedura G-Shot este neinvaziva si nedureroasa si se efectueaza in cabinet sub anestezie locala. Injectarea propriu-zisa dureaza 10 secunde, iar intreaga vizita la cabinet dureaza de regula 30 minute.

Pentru a putea administra tratamentul, se utilizeaza un specul vaginal special pentru efectuarea de masuratori si, dupa aplicarea anesteziei locale, se injecteaza o cantitate specifica de acid hialuronic cu greutate moleculara mare, direct in punctul G. Injectia augmenteaza (mareste) punctul G. Dimensiunea finala a punctului G dupa injectare va fi de aproximativ 6 mm diametru si 6 mm inaltime (proeminenta in vagin).

Vino putin mai devreme decat ora programarii, pentru a putea completa consimtamantul informat. Vei fi intrebata ce rezultate astepti de la acest tratament si daca ai anumite alergii sau afectiuni.

In cadrul consultatiei, medicul te va informa despre punctul G si cum sa il localizezi. Ti se vor prezenta verbal riscurile si complicatiile procedurii si vei semna consimtamantul informat. Apoi vei merge singura in cabinet si vei efectua o autoexaminare conform instructiunilor medicului, in urma careia vei localiza punctul G. Dupa aceea va incepe procedura.

Vei fi pozitionata pe masa ginecologica, la fel ca la un consult genital, iar medicul va localiza punctul G in consens cu tine. Dupa efectuarea masuratorilor necesare, se va plasa speculul vaginal si se va injecta anestezicul local in aria punctului G. Apoi imediat va fi injectat acidul hialuronic. La final se va introduce un tampon vaginal, pe care il vei extrage dupa 4 ore. Intreaga procedura dureaza aproximativ 10 minute.

Nu este necesara o perioada de recuperare. Poti pleca imediat de la cabinet. Cel mai frecvent efect advers dupa injectare este sangerarea usoara de la locul injectiei.

Dupa injectare, este recomandata

 • evitarea frecventarii locurilor publice umede (piscina, jacuzzi, sauna etc), 10 zile dupa procedura
 • evitarea contactului sexual, 5 zile dupa procedura
 • evitarea activitatilor care pot crea presiune asupra zonei genitale (bicicleta, calarie etc), 10 zile dupa procedura

Dupa 4 ore de la procedura se poate relua activitatea sexuala normala.

Majoritatea femeilor resimt efectele procedurii la 1-3 saptamani dupa injectare (excitare imbunatatita, intensitate mai mare a orgasmelor). Daca nu se observa o imbunatatire a activitatii sexuale, injectarea se poate repeta la 4-6 saptamani de la prima injectare.

Efectul procedurii dureaza 2-3 ani, dupa care injectarea se poate repeta. Nu se descrie nici un risc al procedurii.