Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Disfunctii Sexuale

Am incercat sa vin in intampinarea femeilor cu Programul intim, care ajuta femeile acolo unde nimeni nu a facut-o pana acum. Programul Intim este un program de tratament dedicat refacerii si rejuvenarii vaginului, vulvei, perineului si tractului urinar, utilizand tehnici neinvazive, nechirurgicale.

Programul Intim reprezinta un pachet de tratamente si proceduri menite sa conduca la tonifierea vaginului, ameliorarea lubrefierii naturale si rezolvarea incontinentei urinare, toate acestea fara operatie, fara durere si fara perioada de recuperare. Obiectivul tratamentului de rejuvenare este sa ai o viata sexuala mai buna, sa razi fara teama si sa te simti mai increzatoare in tine.

Disfunctii Sexuale

Ce trateaza Programul Intim?

Cum putem rezolva problemele tesuturilor pelvine?

Pana de curand nu au existat metode eficiente de restabilire a functionalitatii tesuturilor distruse sau intinse, si chiar in prezent optiunile sunt limitate. Avem la dispozitie tratamentele laser si radiofrecventa, care pot stimula celulele vaginale si pelvine, restabilind functia, tonusul si elasticitatea. Aceste metode noi, avansate si extrem de inovative, reprezinta un mare pas inainte pentru femei.

Tratamentele vaginale pe care ti le pun la dispozitie sunt confortabile si nechirurgicale – deci nu exista sangerare, bisturiu sau anestezie. Tehnologia utilizata este pe baza de unde care patrund in celule si le revitalizeaza. Aceste tratamente nu au efecte permanente, ele necesita aplicari repetate, de regula o data pe an, dar efectul lor se cumuleaza in timp, astfel ca dupa o perioada ele fac o mare diferenta.

‘Rejuvenare’ poate parea un cuvant vag in sens larg, dar in acest context ceea ce se realizeaza prin tratament este fortarea celulelor de a performa mai bine dupa ce sunt stimulate cu aparatura laser sau de radiofrecventa.

Disfunctii Sexuale
Disfunctii Sexuale

Tratamentele, de regula 1 sau 2 sedinte (maxim 4 in decurs de cateva luni), apoi repetate anual sau la nevoie (uneori un singur tratament este suficient, nemaifiind necesare altele), reprezinta la ora actuala cea mai buna metoda de a tonifia un vagin lax, a ameliora simptomele incontinentei urinare si a reface labiile lasate si flaste.

Tratamentele actioneaza la nivel celular, determinand autoregenerarea celulelor vaginale si pelvine, care la randul lor vor produce mai mult colagen si elastina, ameliorand functia intregii celule. Aceasta rejuvenare celulara este neinvaziva, in sensul ca nu se distruge bariera pielii pentru a patrunde in interiorul tesuturilor.

Odata cu formarea de nou colagen, colagenul distrus, intins sau lax, va fi inlocuit cu colagen proaspat, astfel ca relaxarea pe care o resimti va fi inlocuita cu un tonus crescut si o functionalitate mai buna a zonei tratate. Intreaga zona genitala va fi influentata pozitiv, inclusiv clitorisul si labiile, bogate in fibre nervoase si care reprezinta o parte importanta a raspunsului sexual feminin.

Nota importanta: Tratamentele descrise mai sus NU sunt chirurgicale. Vaginoplastia chirurgicala este o interventie diferita, invaziva. In cadrul PROGRAMULUI INTIM nu efectuez aceasta interventie.

Tratamentele vaginale

Sexualitatea si vaginul femeii capata o atentie din ce in ce mai crescuta, iar medicina incearca sa gaseasca moduri noi si inovative de a restabili in mod neinvaziv functia acestor organe atat de importante. In prezent avem la dispozitie o serie de optiuni pentru a restabili lubrefierea vaginala, senzatia si functia, ceea ce este deja un castig foarte important.

Programul Intim creat de Dr. Hera se bazeaza pe o serie de tratamente personalizate care utilizeaza injectari anti-aging, echipamente laser si radiofrecventa.

Combinatia acestor tratamente permite adresarea diferitelor adancimi ale tesuturilor. Prin urmare rezultatele sunt mai bune si mai durabile prin combinarea metodelor, comparativ cu aplicarea unei singure metode.

Disfunctii Sexuale

Ce se obtine prin tratamentele de rejuvenare vaginala

Rejuvenarea genitala nu este o procedura estetica, ci una functionala!

Inaintea stabilirii unui plan de tratament, se va face o analiza riguroasa a simptomelor, circumstantelor si necesitatilor personale, in cadrul consultatiei.

Optiunile de tratament sunt urmatoarele | izolate sau combinate

Procedurile pot cuprinde o singura sedinta sau mai multe sedinte programate la interval de 4 saptamani. Fiecare procedura dureaza circa 60 minute, fara timpi suplimentari. Procedurile sunt nedureroase, iar efectele adverse sunt extrem de rare. Procedurile sunt alese astfel incat sa fie complementare.

Sunt tratate regiunile vulvara, perineala si vaginala, in interior si la exterior. Se incepe din interior (vagin), apoi se progreseaza catre regiunea genitala externa (labii, clitoris, perineu).

Disfunctii Sexuale