Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Biorevitalizare

Biorevitalizarea dermato-estetica

Biorevitalizarea dermato-estetica este o procedura functionala, bazata pe injectarea intradermica a unor produse specifice la nivelul zonei faciale sau corporale in scopul tratarii pielii, precum si pentru corectarea deficientelor existente.

Biorevitalizare

INDICAȚII

CONTRAINDICAȚII

Mecanism de actiune

Se utilizeaza o combinație de mai multe componente, printre care si acid hialuronic de hidratare. Procedura hidrateaza si activeaza circulația sangvină in zona, îmbunătățind astfel procesele de regenerare, metabolismul celular, reînnoirea pielii si mucoaselor, aspectul și elasticitatea, culoarea și textura, in ansamblu confera un aspect elastic si intinerit. Procedura necesita de regula doua sedinte. La fiecare sedinta se injecteaza acid hialuronic cu greutate moleculara mica, PRP, aminoacizi, substanțe active, vitamine, minerale și oligoelemente, care ajuta la menținerea în mod natural a tonusului, elasticitatii și fermitatii tesuturilor. După finalizarea curei principale de biorevitalizare, se recomandă tratament de menținere, de 1-2 ori pe an.

Biorevitalizare

Înainte de procedură, se aplica o cremă anestezică. Apoi, se efectueaza injectarea. Produsul se injectează intradermic la o adâncime de 0,5-1,5 mm folosind o seringă sterilă cu un ac scurt foarte subtire. După procedură, se aplică o cremă specială cu efect calmant. Procedura împreună cu anestezia dureaza circa 40 de minute. Se recomanda 2 ședințe, la interval de 4 saptamani.

Nu este recomandata administrarea de Aspirină și alte medicamente antiinflamatorii nesteroidiene care au efecte analgezice, antipiretice și antiinflamatorii. Acest lucru va reduce riscul de vânătăi la locul injectării. Dupa caz, pentru prevenirea unui episod de herpes, se recomandă începerea unui tratament de 10 zile cu Aciclovir: 3 zile înainte de procedura si 7 zile dupa procedura.

Acasă, se recomandă îngrijirea blândă, care include:

  • Curățare delicată;
  • Aplicarea unei creme cu efect antiinflamator, de 1-2 ori pe zi;
  • Protecția pielii împotriva razelor ultraviolete și a substanțelor chimice;
  • După ședințele de biorevitalizare, timp de 1-2 zile, pot persista umflarea și roșeața la locurile de injectare, in acest caz va vom recomanda o crema specifica.

Rezultate

Biorevitalizarea hidrateaza profund si favorizează demararea proceselor de regenerare. Tesuturile sunt saturate cu un elixir de acid hialuronic, nutrienți și vitamine, aminoacizi și microelemente benefice, având ca rezultat:

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că biorevitalizarea nu funcționează ca un miracol. Prin urmare, cu cât mai devreme începeți prevenirea modificărilor legate de vârstă sau tratamentul acestora, cu atât rezultatele vor fi mai vizibile. Rezultatele tratamentelor și biorevitalizarii răspund tuturor așteptărilor – le veți observa după 2 ședințe.

Biorevitalizare