Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Program Optimizare Hormonala Femei

Este timpul să găsim un echilibru

47 % dintre femeile cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani experimenteaza simptomele unui dezechilibru hormonal. Chiar și cel mai mic dezechilibru poate provoca oboseală, reducerea apetitului sexual, dificultăți în a pierde în greutate și multe altele.

Programul de optimizare hormonala din cadrul HERA MEDICAL INSTITUTE vă poate ajuta să vă recâștigați echilibrul natural și să începeți să vă simțiți din nou in forma de la 30 ani.

Program Optimizare Hormonala Femei

Ce simptome tratăm

Nivelul scăzut de estrogen, testosteron și/sau progesteron poate apărea în orice moment în timpul vieții unei femei – nu doar în preajma menopauzei. 

Simptomele pot include:

Program Optimizare Hormonala Femei

Echilibrează-ți hormonii, echilibrează-ți viața

Optimizare hormonală pentru fiecare etapă a vieții

Indiferent dacă aveți 30, 40, 50 sau 60 de ani, vă vom măsura nivelele hormonale pentru a obține cea mai exactă imagine a sănătății dumneavoastră și pentru a vă crea un plan personalizat. Multe femei care se califică pentru optimizarea hormonală se vor încadra într-una din cele două categorii:

Perimenopauza

Pe măsură ce nivelele hormonale încep să scadă, progesteronul și testosteronul pot ajuta la reducerea simptomelor și vă pot face să vă simțiți din nou cât mai bine.

Postmenopauza

Vom crea un plan personalizat pentru a vă optimiza pe baza nivelelor hormonale, a simptomelor și a obiectivelor dumneavoastră.

Evolutia hormonilor

Estrogenul

Unul dintre cei doi hormoni sexuali feminini principali, responsabili de reproducere și de caracteristicile feminine. Nivelele de estrogen se modifică pe parcursul lunii in cadrul ciclului menstrual, și scad brusc odata cu intrarea in menopauza.

Progesteron

Produs de ovare, este denumit “hormonul sarcinii”, deoarece ajută femeia să obțină și să mențină sarcina. De asemenea, joacă un rol central în menstruație precum și in menopauză.

Testosteron

Principalul hormon sexual masculin produs în testicule la bărbați și, în doze mai mici, în ovarele femeilor. Atât bărbații, cât și femeile au nevoie de testosteron pentru claritatea mentala, apetitul sexual, încrederea în sine, precum și pentru mentinerea sanatatii oaselor și mușchilor.

Hormonii tiroidieni

Afectând aproape fiecare celulă din organism, atunci când nivelele lor scad, pot urma simptome precum oboseala, creșterea în greutate, depresia și lipsa de control a temperaturii corpului. Femeile au de 5-8 ori mai multe șanse de a fi diagnosticate cu o afecțiune tiroidiană decât bărbații.

S-a demonstrat că optimizarea hormonilor îmbunătățește nu doar sănătatea fizică și mentală, ci și starea generală de bine, conferind:

 • Un somn mai bun
 • Concentrare și energie optime
 • Îmbunătățirea libidoului
 • Îmbunătățirea colesterolului
 • Reducerea riscului de osteoporoză
 • Evitarea creșterii în greutate, în special în zona abdomenului
 • Reducerea riscului de boli de inimă
 • și multe altele
 • ÎNGRIJIRE HOLISTICĂ ÎN CARE PUTEȚI AVEA ÎNCREDERE
 • PLAN PERSONALIZAT – 100 % personalizat în funcție de biologia, obiectivele și viața Dvs
 • OPTIMIZARE HORMONALA, FUNCTIONALA SI ANTI-AGING
 • CONVENABIL ȘI FĂRĂ STRESS – Teste de sânge prelevate in clinica, tratamente hormonale livrate direct acasa
 • PROGRAM SUSȚINUT DE ULTIMELE CERCETĂRI SI STUDII CLINICE – Protocoale sigure și eficiente, dovedite clinic pentru a vă ajuta să vă simțiți, să arătați și să performați la maxim
 • SUPORT CONTINUU – Echipa HERA MEDICAL INSTITUTE vă urmăreste progresul și vă menține optimizata

Programul de optimizare hormonala pentru femei este condus de Dr. Raluca Hera, Fondator si CEO al HERA MEDICAL INSTITUTE, medic primar ginecolog si Doctor in Stiinte Medicale, specializata in optimizare hormonală si anti-aging.

Dr. Raluca Hera, MD PhD: “Terapia hormonală pentru femei este adesea subevaluată și plină de concepții greșite și incertitudini. Femeile nu sunt sigure cui să se adreseze sau cum să obțină recomandări de încredere care să se bazeze pe dovezi stiintifice. Folosind date bazate pe cercetare si știință, este îmbucurător să pot oferi femeilor recomandări adaptate nevoilor lor, fie că este vorba de ameliorarea simptomelor sau de reducerea riscurilor medicale.”

Spre deosebire de alte clinici care oferă doar optimizarea testosteronului, setul nostru de instrumente de diagnostic, hormoni, peptide, nutraceutice și coaching pentru stilul de viață ne oferă flexibilitatea de a vă întâlni acolo unde vă aflați, cu ceea ce aveți nevoie, și nimic mai mult.

Protocoalele noastre au fost dezvoltate prin ultra-specializari si în parteneriat cu experți de renume international. Combinăm cele mai amănunțite diagnostice, cea mai profundă expertiză clinică și cea mai largă gamă de tratamente pentru a vă aduce în intervalul optim și a vă menține acolo, în siguranță.