Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Laser

Tratamentul laser in dermato-estetica reprezinta o procedura nechirurgicala, non-invaziva.

Laserul poate fi aplicat la nivelul, feţei si corpului.

Principalele indicatii ale tratamentului laser sunt:

Laser
Laser

Tratamentul laser reduce ridurile, stimuleaza colagenul si fermizeaza pielea.

Tratamentele laser adreseaza zone specifice ale pielii, in scopul tratarii unor probleme sau rejuvenarii. La HERA MEDICAL INSTITUTE beneficiezi de o consultatie personalizata care va determina ce tip de tratament laser este cel mai adecvat planului tau de tratament.

Cum lucreaza laserul

Laserul imbina o tehnologie cosmetica inovativa care permite corectia unui spectru larg de probleme ale pielii. Laserul actioneaza printr-o lungime de unda colorata unica, in concentratie mare. Aceasta lungime de unda produce caldura, care actioneaza asupra unei mici portiuni de piele.

Ablativ vs. Nonblativ

Laserele pot fi de doua categorii: ablative si nonablative. Recuperarea este minima dupa fiecare dintre ele, activitatea zilnica putand fi reluata imediat dupa procedura.

Laserele ablative adreseaza suprafata pielii, indepartand defectele si impuritatile. Laserele nonablative actioneaza in stratul de sub suprafata.

Tipuri de lasere

Exista numeroase tipuri de lasere precum si numeroase nume de branduri. Exista o varietate atat de mare de lasere, intrucat laserele pot functiona la diferite lungimi de unda. Fiecare lungime de unda actioneaza asupra unei probleme diferite a pielii.

La HERA MEDICAL INSTITUTE oferim proceduri cu laser Alma Pixel CO2

Laser