Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Evaluare Metabolic Balance

Ești unic !
Rezultatele analizelor tale de sânge sunt unice !
Alimentația ta trebuie să fie și ea unică !

Acesta este un complex de teste necesar pentru analiza nutrițională personalizată Metabolic Balance. Metabolic Balance potrivește “chimia corpului” cu “chimia alimentară” ideală.

Metabolic Balance reprezinta un program de nutriție științifică, pe baza unei analize nutriționale cuprinzătoare. Bazat pe concluziile studiilor de cercetare clinică și nutrițională, Metabolic Balance oferă o soluție centrată pe alimentație pentru afecțiunile metabolice și inflamatorii, prin elaborarea unui plan de nutriție personalizată.

Metabolic Balance este un program holistic de bunăstare care restabilește în mod natural un metabolism sănătos pentru organism prin schimbări personalizate în ceea ce privește alimentația și stilul de viață. Persoane cu o gamă largă de probleme de sănătate și afecțiuni inflamatorii pot experimenta o îmbunătățire a sănătății cu Metabolic Balance. Reglarea sănătoasă a greutății rezultă în mod natural din îmbunătățirea metabolismului și a sănătății interioare.

Evaluare Metabolic Balance

Ce se testeaza?

Testarea Metabolic Balance implica recoltarea de sange venos. Nu mancați si nu beţi cu cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 12 ore înainte de test. Este permis consumul de apa.