Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Evaluare Nutritionala Personalizata

Optimizare Genetica & Metabolica

Abordarea inflamației, a antioxidanților, a căilor de detoxifiere și îmbunătățirea metabolismului se bazează pe o dietă și un stil de viață consistente.

La HERA MEDICAL INSTITUTE, in urma unei evaluari riguroase bazata stiintific, procedăm la elaborarea unui plan personalizat si complet de optimizare genetică și metabolică.

Evaluare Nutritionala Personalizata

Începem prin a construi o dietă de bază, bazată pe polimorfismele genetice specifice. Defalcam personalizat obiectivul alimentar de macronutrienți prin: tipuri de lipide, componente ale acizilor grași, carbohidrați, fibre, aminoacizi, proteine.

Pe baza acestui lucru, construim câteva diete de bază pe care le puteți alterna pentru o mare varietate de mese, care ating proporțiile ideale pentru constituția dumneavoastră genetică. De la caz la caz, putem decide impreuna sa purtați un CGM (monitor continuu de glucoză), pe baza căruia putem urmări o ajustare suplimentară a dietelor de bază.

Abordăm, de asemenea, micronutrienții cheie, pentru care dietele de bază recomandate au o defalcare extinsă, în ceea ce reprezintă o abordare nutrițională profundă. În cele din urmă, oferim și sfaturi cheie legate de nutriție, cum ar fi regimul de post optim pentru dumneavoastră, absorbția nutrienților sau tehnicile de preparare a alimentelor.

Ca parte a acestei etape, vă oferim, de asemenea, o scurtă instruire cu privire la factorii de stil de viață care nu au legătură cu nutriția, dar sunt adaptati la constituția dumneavoastră genetică:

  • mișcare
  • lumină
  • respirație
  • temperatura

 

Un cadru de stil de viață care abordează aceste aspecte, pe lângă alimentație, vă va pregati într-un mod ideal pentru următoarea etapă a procesului. In funcție de preferințele dumneavoastră, vă putem îndruma către specialiști cu care să lucrați în fiecare dintre aceste domenii.

Aceasta faza se deruleaza la 4 luni dupa faza 1. Optimizarea genetică și metabolică continua cu o analiză aprofundată a predispozițiilor dvs. genetice legate de:

  • inflamație
  • antioxidanți
  • detoxifiere
  • metabolism general: digestie, cogniție, circulație și mușchi
  • metabolismul nutrienților

În această fază, oferim recomandări bazate pe polimorfismele genetice cele mai deviate, care par să aibă un impact metabolic, și ne îndreptăm spre cele mai puțin deviate în fazele următoare.

In aceasta etapa, in funcție de prioritatea dumneavoastră în materie de sănătate, de intenția de optimizare genetică și de buget, vă recomandăm o serie de teste metabolice selectate care se întind pe o perioadă de timp:

Rezultatul fazei 2 este o colectie de suplimente de top care are menirea de a vă imbunatati sănătatea și bunăstarea dincolo de optimizarea făcută în faza 1.

Aceasta faza se deruleaza la 4 luni dupa faza 2. Vom efectua abordarea tuturor polimorfismelor genetice mai rare, astfel încât să vă acoperim pe deplin slăbiciunile genetice. La finalul aceste etape, se vor ajusta suplimentele de bază și sfaturile non-nutriționale din faza 2 si se vor adauga alte cateva suplimente faţă de cele de bază recomandate în faza 2.

La un an de la începutul programului de optimizare genetică si metabolica, veti primi câteva instrumente care vă vor ajuta să vă gestionați alimentația și stilul de viață în continuare.

Scopul programului de optimizare genetică și metabolică il reprezinta preventia afectiunilor cronice si degenerative.

Dupa finalizarea programului de optimizare genetică și metabolică recomandam o reevaluare detaliata anual. Aceasta are scopul de a efectua un control clinic si metabolic, permiţând ajustarea regimului alimentar și regimului de suplimente.