Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Program Psihoterapie

Cea mai mare parte a formării în psihoterapie este prescriptivă, în sensul că se pune accentul pe tehnici specifice orientate către anumite “tulburări”. O abordare de psihoterapie personalizată este contextuală – terapeutul adaptează și modulează procesele și intervențiile terapeutice la problemele, nevoile, obiectivele și sensibilitățile specifice ale pacienților.

HERA MEDICAL INSTITUTE a dezvoltat un model fiabil, validat empiric, de formulare a cazului – formularea planului pacientului – care ajută terapeutul să înțeleagă obiectivele pacientului, obstacolele care îl împiedică, experiențele de viață adverse care contribuie la aceste obstacole, modul în care pacientul lucrează în terapie pentru a le depăși și tipurile de perspective și experiențe noi care vor fi cele mai benefice. Formularea planului pacientului este un instrument bazat pe dovezi care îl ajută pe terapeut să personalizeze intervențiile, să optimizeze tratamentele și să facă terapia mai eficienta.

Program Psihoterapie

Programul de PSIHOTERAPIE PERSONALIZATA din cadrul HERA MEDICAL INSTITUTE este oferit de Psihoterapeut Nicoleta Radu, si adreseaza, dar nu se limiteaza la, urmatoarele arii cheie:

Intervenții psihoterapeutice de durată lungă – psihanaliză relațională adecvată pentru:

Intervenții psihoterapeutice de durată scurtă și medie – tehnici cognitiv-comportamentale adecvate pentru: