Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Filler Dermic

La HERA MEDICAL INSTITUTE lucram cu gama de fillere JUVEDERM.

JUVEDERM este un filler dermic pe baza de acid hialuronic, care are ca efect temporar estomparea ridurilor fine si profunde precum si volumizarea anumitor zone ale feţei.

Cu ajutorul fillerelor putem estompa ridurile din santurile nazolabiale, ridurile verticale, liniile marioneta.

Procedura de injectare a acidului hialuronic este o procedura sigura, nechirurgicala, care confera instant un aspect neted, intinerit. Cu ajutorul Juvederm obtinem un look volumizat si fara riduri superficiale sau profunde.

Toate injectarile cu acid hialuronic sunt personalizate nevoilor fiecarui pacient si in acord cu rezultatele dorite. Juvederm nu creste riscul hiperpigmentarii si nu lasa cicatrici.

Filler Dermic

BENEFICII

Acidul hialuronic de tip Juvederm reprezinta o metoda eficienta de a adauga repulpare si volum pielii, conferind astfel un aspect mai tanar, fara a necesita chirurgie.

Rezultatele sunt imediate si includ:

Cat timp dureaza efectele

Rezultatele injectarii cu Juvederm variaza de la o persoana la alta. Totusi, in urma injectarii, toti pacientii pot observa o schimbare imediata. Rezultatelele maxime se observa la 2 saptamani dupa injectare. Efectele injectarii se vor mentine pana la 18 luni.

PROCEDURA

Juvederm este o procedură ambulatorie rapidă, cu un proces de recuperare simplu și rapid. Deși este o procedură nechirurgicală, fiecare pacient trebuie să știe la ce să se aștepte înainte, în timpul și după tratamentul Juvederm.

– Va avea loc o consultație pentru a determina planul de tratament, costul procedurii și istoricul medical.
– Evitați să luați anumite medicamente anticoagulante, cum ar fi Aspirina sau Advil, cu o săptămână înainte de procedură.
– Evitați administrarea de ulei de pește cu o săptămână înainte de procedură, deoarece acesta subțiază sângele și poate conduce la apariția vânătăilor dupa injectare.
– Abțineți-vă de la consumul de alcool cu 1-2 zile înainte de procedură.

– Vă putem oferi un anestezic topic pentru a reduce durerea din zonă în ziua procedurii.
– Se va introduce acul sub epiderm în țesuturile conjunctive din zona dermică a feței, unde se dezvoltă liniile și pliurile profunde.
– Injecțiile vor continua până când se vor obține rezultatele finale.
– Substanța de umplere injectata funcționează ca un burete în interiorul pielii. Acesta absoarbe apa, oferindu-vă un aspect mai tanar.

În cele mai multe cazuri, tratamentele Juvederm sunt efectuate în doar câteva minute și necesită puțin sau deloc timp de recuperare. Cu toate acestea, pot apărea vânătăi, indiferent de cât de experimentat este injectorul.

Rezultatele cosmetice sunt instantanee, iar aspectul mai tânăr obținut cu un singur tratament Juvederm poate dura până la un an. După această perioadă, organismul absoarbe în siguranță substanța de umplere biocompatibilă.

Este normal să apară umflături minore, vânătăi și roșeață. Aceste efecte secundare vor dispărea de la sine, de obicei după 48 de ore. Prin urmare, vă sugerăm următoarele:
– Abțineți-vă de la orice activitate intensă timp de 24 de ore după tratament;
– Evitați să atingeți sau să masați zona tratată timp de 24 de ore post-tratament;
– Evitați expunerea excesivă la soare, căldură și frig în primele două săptămâni pentru a menține umflarea la un nivel minim;
– Dormiți pe spate timp de cel puțin două zile după procedură pentru a reduce umflarea și iritarea în zona de tratament.

Rezultatele finale vor apărea la două săptămâni după tratament.

Produsele cosmeceutice de ingrijire a pielii dupa procedurile estetice sunt disponibile pe site-ul www.heramedical.ro

Juvederm ajuta la minimizarea temporara a aspectului ridurilor fine si profunde si confera volum. Produsul poate fi injectat in multiple zone ale feţei, cum ar fi:

 • liniile marioneta
 • şanţurile nazolabiale
 • buze
 • obraji

Juvederm este numărul unu în materie de fillere dermice. Cu toate acestea, rezultatele individuale pot varia de la un pacient la altul, astfel încât o consultație personalizata vă poate oferi o mai bună înțelegere a tipului de rezultate la care vă puteți aștepta în urma unui tratament.

 • Vârsta tipică: 21 de ani și peste
 • Greutate: Nu există restricții de greutate pentru Juvederm

 

Restricții de sănătate:

 • sarcina sau alăptare
 • infecții bacteriene, virale sau fungice active
 • antecedente de reacții alergice severe (anafilaxie)
 • alergie la lidocaină

Juvederm este, în general, o procedură sigură, nechirurgicală, cu un timp de repaus minim și un proces de recuperare simplu si rapid. Cu toate acestea, informarea pacienților cu privire la potențialele efecte secundare și riscuri este necesară pentru a ști la ce să se aștepte după tratament:

 • roșeață
 • vânătăi
 • umflături
 • sensibilitate
 • mâncărime
 • noduli
 • alergii