Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Program Optimizare Cognitiva

Protocolul de optimizare cognitiva la HERA MEDICAL INSTITUTE este o abordare revoluționară si ultra-specializata, care poate ajuta la prevenirea și reversarea declinului cognitiv. Utilizam protocolul Bredesen, care reprezinta o abordare personalizată pentru prevenirea și inversarea declinului cognitiv printr-un proces PREVENTIE și REVERSIE. Protocolul incepe cu efectuarea unei cognoscopii la varsta de 40-45 ani, dacă se poate.

Cognoscopia constă dintr-un set de teste de sânge și o evaluare cognitivă care poate fi efectuată online. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a personaliza un plan de tratament pentru o mai bună sănătate a creierului.

Scopul general al programului de optimizare cognitiva este acela de a elimina factorii declanșatori de expunere care duc la declinul cognitiv, de a optimiza suportul pentru sănătate și de a reconstrui rețeaua neuronală.

Program Optimizare Cognitiva

Principalele axe ale programului de optimizare cognitiva la HERA MEDICAL INSTITUTE, vizeaza:

 1. Arderea grasimilor
 2. Reducerea rezistenţei la insulină
 3. Optimizarea întregului suport nutritiv, hormonal și trofic
 4. Reducerea inflamației cronice
 5. Tratarea infectiilor cronice
 6. Abordarea expunerii la toxine
 7. Optimizarea somnului
Program Optimizare Cognitiva

Protocolul de optimizare cognitiva la HERA MEDICAL INSTITUTE este o abordare cu mai multe fațete, holistică și funcțională, utilizată pentru a îmbunătăți cunoașterea și a reversa declinul cognitiv.

Tratamentele oferite in cadrul acestui program sunt foarte individualizate și se bazeaza pe studii clinice efectuate cu succes la pacienții cu boala Alzheimer.

INFORMATII

Protocolul de optimizare cognitiva la HERA MEDICAL INSTITUTE nu este un „program” sau „plan de tratament” universal, care are un cost specific. În funcție de planul personalizat de tratament, costul este estimat la 12.000 – 36.000 EUR per pacient pe an.

Protocolul de optimizare cognitiva este eficient la diferite nivele în funcție de pacient. Pacienții cu afectare cognitivă subiectivă și afectare cognitivă ușoară (la debutul simptomelor) beneficiaza cel mai mult de acest protocol.

 1. Dieta
 2. Sport
 3. Igiena somnului
 4. Reducerea stress-ului
 5. Stimularea creierului
 6. Igiena bucală
 7. Identificarea, reducerea expunerii și detoxifierea „dementogenilor”
 8. Optimizarea sănătății intestinale și reducerea infecțiilor
 9. Suplimente specifice, personalizate

Programe de tratament

In urma evaluarii, veti primi recomandarile noastre personalizate. Pentru aceasta am implementat:

Program Optimizare Cognitiva

PREVENTIE & OPTIMIZARE CEREBRALA

OBIECTIV: Optimizarea sanatatii creierului si prevenirea declinului cognitiv

CE CUPRINDE:

* Reevaluarile de laborator sunt recomandate aproximativ la fiecare 12 luni, pentru a urmări evolutia în cadrul programului de PREVENTIE.

REVERSIE & OPTIMIZARE CEREBRALA

OBIECTIV: Reversia declinului cognitiv in stadiul incipient al bolii Alzheimer

CE CUPRINDE:

* Reevaluarile de laborator sunt recomandate aproximativ la fiecare 6 luni, pentru a urmări progresul în cadrul programului de REVERSIE.

Recomandările de tratament personalizat in cadrul programelor noastre constau în schimbări ale stilului de viață pentru a îmbunătăți metabolismul și alți biomarkeri, care necesită o intervenție pe termen lung. Este important să vă luați un angajament in program, de cel puțin un an, pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Program Optimizare Cognitiva