Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Evaluare Hormonala Barbati

Hormonii joacă un rol cheie în sănătatea și bunăstarea bărbaților, afectând starea de spirit, energia, somnul, apetitul sexual și fertilitatea.

Efectuarea unei evaluari hormonale poate oferi siguranță sau poate identifica ariile care trebuie îmbunătățite, cu sfaturi confidențiale din partea noastra.

Nivelele hormonale masculine influențează bunăstarea generală a bărbatului, nu doar fertilitatea. Pentru a identifica daca și unde are loc o eventuală dereglare, se măsoară hormonii de control, FSH și LH, alături de testosteron și de hormonii care pot avea un impact asupra economiei hormonale, inclusiv prolactina și cortizolul.

Evaluare Hormonala Barbati
Evaluare Hormonala Barbati

Tulburările tiroidiene pot duce la modificări ale dispoziției, creștere sau pierdere în greutate și crampe musculare. Așadar, includerea biomarkerilor tiroidieni în cadrul evaluarii hormonale oferă o imagine completă a sănătății dumneavoastră hormonale generale și identifică cauza oricăror simptome și modul în care trebuie abordate acestea.

Dupa identificarea oricarei probleme, se propune un plan personalizat complet pentru a vă îmbunătăți sănătatea. Acesta cuprinde modificarea stilului de viață, reducerea stress-ului, exerciții fizice și o dietă mai bună, alaturi de terapii specifice hormonale si anti-aging.