Peeling Medical

Peelingul medical constă în efectuarea unei exfolieri naturale a epidermei și a dermului pentru a șterge toate defectele aparente ale pielii. Peelingurile chimice sunt esențiale pentru menținerea și restabilirea sănătății și aspectului pielii.

La HERA MEDICAL INSTITUTE peeling-ul medical este efectuat de un specialist dermatolog. Acest tratament exfoliant ajută la reînnoirea suprafeței straturilor superioare ale pielii, pentru a produce o piele nouă și sănătoasă. Există o varietate de formulări și concentrații pentru a viza diferite probleme ale pielii, inclusiv ridurile fine și profunde, imperfecțiunile, porii dilatați și aspectul neuniform al pielii.

Peeling Medical

PROCEDURA SEMNATURA HERA MEDICAL INSTITUTE

Durata: 30-60 minute

Dupa procedura poate apărea o ușoară roșeață timp de câteva ore.

Sport: Nu este recomandat timp de 24 de ore dupa procedura.

Machiaj: Nu este recomandat timp de 24 de ore dupa procedura.

Îngrijire ulterioară: Aplicați zilnic protecție solară cu SPF 50. Evitați expunerea la soare. Pentru un rezultat optim, vă va fi propus un plan de îngrijire personalizat.

Risc: Efectele secundare dispar de obicei în 24/48 de ore și pot include eritem, furnicături, mâncărimi, erupție cutanată, senzatie de piele uscata.

Peeling-ul medical are un numar mare de indicatii:

 • Ten tern (fara strălucire și luminozitate)
 • Pori dilatați
 • Pierderea tonusului pielii
 • Semne vizibile de fotoîmbătrânire, în special riduri fine si profunde
 • Rejuvenarea zonei conturului ochilor
 • Ten gras și predispus la acnee
 • Cicatrici (cicatrici accidentale și postoperatorii, cicatrici dupa acnee)
 • Hiperpigmentare (pete maronii)

În timpul primei consultații pentru un tratament de peeling, vom discuta despre nevoile și așteptările dumneavoastră. Ne asigurăm că peelingul este un tratament care va satisface dorințele dumneavoastră. Vom crea un plan de tratament adaptat și personalizat. În acest scop, vom efectua o evaluare a pielii dumneavoastră. Veți completa un formular de consimțământ informat la prima vizită.

Medicul estetician aplică o substanță chimică pe piele, pentru a provoca o distrugere limitată și controlată a epidermei sau chiar a straturilor superficiale ale dermului. Concentrația ingredientelor active ale peelingului este aleasa în funcție de fiecare pacient:

 • Piele de sex feminin sau masculin: Femeile au o piele mai fină și mai delicată decât bărbații. Textura tenului bărbatului este mai groasă și mai puțin suplă.
 • Piele tânără sau matură: Înainte de vârsta de 45 ani, pielea are nevoie mai mult de întreținere și preventie. Dupa 45 ani, pielea are nevoie de un tratament mai profund pentru a-și recăpăta elasticitatea naturala si strălucirea.
 • Piele deschisa, mata sau închisa la culoare: Există în prezent tratamente care pot trata toate pigmentațiile în siguranță, dar nu pentru toate indicațiile.

După un tratament de peeling, pielea își recapătă strălucirea, iar aspectul imperfecțiunilor este redus, textura pielii este netezită și sănătatea pielii este restabilită. Imediat după un peeling chimic, pielea devine mai fotosensibilă. Este absolut necesar să se aplice zilnic un produs de îngrijire solară cu SPF 50 și să se evite sau să se reducă la minim expunerea la soare. Consultați-vă cu specialistul nostru dermatolog pentru a crea un plan de tratament, personalizat pentru nevoile dvs. specifice și pentru a înțelege cum să mențineți rezultatele cu o îngrijire avansată la domiciliu.