Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

4 ÎNTREBĂRI PENTRU A GĂSI PLANUL POTRIVIT DE OPTIMIZARE A TESTOSTERONULUI

Numeroasele beneficii ale optimizării testosteronului – inclusiv compoziția corporală îmbunătățită, rezistenta fizica, libidoul, performanta intelectuala și nivelurile de energie – nu vin fără riscuri. Sănătatea, siguranța, obiectivele personale și biologia unică sunt toți factori importanți atunci când alegi când, unde și cum începi un tratament de substituție hormonala cu testosteron.

Iată mai jos primele patru întrebări pe care trebuie să le adresezi în căutarea unui plan optim de terapie de substituție cu testosteron.

Nivelele de testosteron scad cu aproximativ 1-2 % în fiecare an începând cu vârsta de 30 de ani.Vestea bună: există o mulțime de soluții.Vestea proastă: foarte puține sunt verificate corespunzător. Deși beneficiile terapiei de înlocuire cu testosteron sunt clare, lansarea în procesul de optimizare hormonală este o decizie serioasă de sănătate care necesită personalizarea tratamentului si disciplina personala in cadrul unei clinici specializata in optimizare hormonală. Iată ghidul tău pentru a alege partenerul și planul potrivit pentru tine. 

1. Clinica colectează suficiente date pentru a înțelege cu adevărat sănătatea și siguranța mea?

Pentru a reduce costurile, multe clinici testează 5-6 biomarkeri necesari pentru a prescrie legal testosteronul. Problema este: testosteronul afectează multe sisteme din organism, așa că doar analiza acelui set de date mic este insuficientă. HERA MEDICAL INSTITUTE testează fiecare pacient pentru peste 40 de biomarkeri care adresează nivelele hormonale, starea metabolică, sănătatea inimii, inflamația, riscul de cancer și deficiențele cheie de nutrienți. Considerăm că este de datoria noastră să iți înțelegem sănătatea în mod cuprinzător înainte de a face recomandări de performanță. Și, retestăm biomarkerii, după caz, la 3-6-9-12 luni, pentru a urmări progresul și pentru a ajusta planul de tratament.

2. Clinica ofera o expertiză clinică profundă și relevantă?

Optimizarea hormonală necesită pregătire și experiență specializate, cu certificare în medicină internă, medicină funcțională sau endocrinologie. În timp ce orice medic este capabil din punct de vedere tehnic să prescrie testosteron, puțini au experiența pentru a personaliza în mod corespunzător programele pentru fiecare individ. De exemplu, medicul prescriptor ar trebui să poată oferi detalii despre cercetările legate de diferite metode de administrare (injectabile vs. creme) și frecvența de administrare (zilnic vs. săptămânal vs. lunar).Acest nivel de expertiză clinică este dificil de găsit la un preț accesibil. La HERA MEDICAL INSTITUTE am creat un model pentru a-l pune la dispoziția bărbaților. Dr. Raluca Hera este unul dintre cei mai importanți practicieni de optimizare hormonală masculină și feminină din țară. Ea este implicata personal în crearea fiecărei recomandări de program și în monitorizarea performanței fiecărui plan de tratament în timp real. 

3. Pot obtine un plan de substitutie personalizat?

Există mai multe strategii pentru optimizarea testosteronului, de la testosteronul exogen la suplimente, la schimbările stilului de viață, iar la HERA MEDICAL INSTITUTE îți putem oferi ceea ce este cel mai adecvat pentru tine. Mai mult decât atât, deficiența de testosteron există adesea alături de alte deficiențe importante de hormoni sau vitamine, care vor fi tratate într-un mod coordonat.Optimizarea hormonală este un pilon cheie al sistemului HERA MEDICAL INSTITUTE, ne-am construit modele pentru a fi un etalon unic pentru performanță. Oferim, de asemenea, o gamă largă de suplimente personalizate, de înaltă calitate, și consiliere practica pentru stilul de viață, astfel încât să avem flexibilitatea de a oferi fiecărui membru soluția potrivită.

4. Cât de bine sunt monitorizat și sprijinit pe parcursul programului?

Spre deosebire de disfuncția erectilă sau căderea părului, optimizarea testosteronului nu este un tratament izolat. Stabilirea dozelor optime necesită adesea ajustări pe parcursul a 3-6 luni. Optimizarea hormonală reprezintă un proces îndelungat, preferabil pana la sfârșitul vieții, iar partenerul medical potrivit trebuie să fie dispus să investească timpul și resursele pentru a oferi o experiență de cel mai înalt nivel, pe toată durata relației.